Strani

Oblikovanje ekskluzivnih kartic za projekt
Turizem v zidanicah

Za konzorcij Turizem v zidanicah smo pripravili prav posebne kartice za stranke, ki bodo počitnikovale v zidanicah širom slikovite dolenjske pokrajine. Kartica je v velikosti vizitke in je prepognjena, tako da je praktična za shranjevanje v denarnicah. Vsaka zidanica ima svojo kartico s svojo sliko zidanice, na kartici pa je tudi seznam vseh ponudnikov gostinskih storitev v okolici zidanic, ki so vključeni v ta projekt ter seznam Zdravilišč Krka. Tako bodo lahko gostje hitro našli željene destinacije. Kartice so namenjene vsem, ki bodo prenočevali v zidanicah.

Lepo vabljeni v objem vinorodnih gričev, kjer vam bodo gostoljubni domačini odprli svoja vrata in vam za dobrodošlico postregli z domačimi prigrizki, vas popeljali v svojo klet ... ter vam tako pričarali nadvse zanimivo, nepozabno, atraktivno počitnikovanje.

Za vse tiste, ki želite izvedetiveč informacij, se lahko obrnete na Kompas Novo mesto d.o.o., tel: 07 393 15 20, si ogledate spletno stran: www.kompas-nm.si ali pošljete email na: turizemvzidanicah@siol.net.


Ni komentarjev:

Objavite komentar