Strani

Oblikovanje kataloga za Kompas Novo mesto

Oblikovali smo raznovrsten in živahen katalog za Kompas Novo mesto, ki bo na sejmu v Utrechtu na Nizozemskem ter v Nemčiji predstavil svoj nov projekt turistične ponudbe in drugačnih doživetij znotraj regije Dolenjske.

Glavno vodilo kataloga je drugačnost in izvirnost, kar smo želeli doseči tudi z grafičnim dizajnom. V katalogu je predstavljenih 5 produktov, in sicer aktivne počitnice, kulinarika in vino, po poteh dediščine, turizem v zidanicah ter zdravje in sprostitev. Predstavitev vsake aktivnosti smo odeli v drugačno prepoznavno in živahno barvo, tako da je na koncu nastala pisana mavrica doživetij, ki jih regija ponuja.

Celostno podobo kataloga zaokrožuje stilizirana podoba steklenih jagode, ki predstavljajo drobce v celostnem mozaiku in skupaj tvorijo privlačno ter vabljivo podobo, ki bo prepričala in pritegnila marsikateri pogled.

Vabljeni v nov grafični studio Flamus

Pri podjetju Flamus smo začeli novo zgodbo, ki jo želimo s svežim zagonom in navdušenjem deliti z vami. Vabljeni ste, da nas obiščete v novem grafičnem studiu Flamus v stavbi Spar centra v Trebnjem (Stari trg 32/b).

Zagotavljamo vam vrhunske storitve, s katerimi boste navdušili vaše stranke in si zagotovili unikatnost ter prepoznavnost.