Strani

Oblikovanje ekskluzivnih kartic za projekt
Turizem v zidanicah

Za konzorcij Turizem v zidanicah smo pripravili prav posebne kartice za stranke, ki bodo počitnikovale v zidanicah širom slikovite dolenjske pokrajine. Kartica je v velikosti vizitke in je prepognjena, tako da je praktična za shranjevanje v denarnicah. Vsaka zidanica ima svojo kartico s svojo sliko zidanice, na kartici pa je tudi seznam vseh ponudnikov gostinskih storitev v okolici zidanic, ki so vključeni v ta projekt ter seznam Zdravilišč Krka. Tako bodo lahko gostje hitro našli željene destinacije. Kartice so namenjene vsem, ki bodo prenočevali v zidanicah.

Lepo vabljeni v objem vinorodnih gričev, kjer vam bodo gostoljubni domačini odprli svoja vrata in vam za dobrodošlico postregli z domačimi prigrizki, vas popeljali v svojo klet ... ter vam tako pričarali nadvse zanimivo, nepozabno, atraktivno počitnikovanje.

Za vse tiste, ki želite izvedetiveč informacij, se lahko obrnete na Kompas Novo mesto d.o.o., tel: 07 393 15 20, si ogledate spletno stran: www.kompas-nm.si ali pošljete email na: turizemvzidanicah@siol.net.


Oblikovanje spletnih strani za kmetijo ČOŽ

Uspešno smo zaključili še eno spletno stran, na kateri smo v grafično podobo skušali zajeti dinamiko človekove povezanosti z naravo. Celotno grafično podobo si lahko ogledate na nalovu www.kmetija-coz.com.

Oblikovanje spletne strani www.pisanjebesedil.com

Tokrat smo oblikovali celostno grafično podobo v Sloveniji prve in unikatne spletne strani na temo pisanje besedil (copywriting). Glede na to, da je storitev sveža in bo v slovenski prostor prinesla nekaj novega, smo tudi grafično podobo odeli v sveže, privlačne barve. Oblikovali smo dinamične podobe grafičnih elementov, kjer so navedene posamezne storitve ter dodelali celostni dizajn strani.

Pisanje besedil zagotavlja profesionalno napisana besedila za spletne strani, marketinška besedila, PRESS besedila, pisanje poslovnih blogov, izdelavo sloganov, lektoriranje in preoblikovanje besedil. Z njimi nemudoma prihranite čas, saj delo prepustite profesionalnim tekstopiscem, poleg tega pa si zagotovite veliko prednost, saj boste pridobili besedila, ki dokazano delujejo in zagotavljajo vrhunske rezultate na vseh področjih, kjer jih uporabite.

Stran si lahko ogledate na naslovu www.pisanjebesedil.com

Široka paleta storitev Flamus

Grafično oblikovanje Flamus svojim strankam nudi celosten sklop storitev za preobrazbo obstoječih izdelkov ali za oblikovanje novega unikatnega grafičnega dizajna.

Na voljo so vam naslednje storitve:

* OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI
* CELOVITE MARKETINŠKE REŠITVE
* GRAFIČNO OBLIKOVANJE:
- celostne grafične podobe,
- profesionalno grafično oblikovanje,
- oblikovanje prospektov, oglasov, časopisov,
- snovanje embalaže,
- izdelki iz različnih materialov in oblik,
- table za označevanje,
- ...
* FOTOGRAFIRANJE
* POSLOVNA DARILA
* PISANJE BESEDIL
* TISKANJE - PRIPRAVA ZA TISK (digitalno in offset tiskanje)

Več si lahko ogledate na spletnih straneh www.flamus.si

Oblikovanje unikatne embalaže za kmetijo Erjavec

Za kmetijo Erjavec pripravljamo unikatno oblikovano embalažo za njihov nov produkt, ki bo predstavljen na 7. Simpoziju mlinarstva in pekarstva v Portorožu, 5. maja 2010.

Embalaža je eno najpomembnejših sredstev za ohranjanje identitete blagovne znamke, saj s podobo izžareva: osebnost blagovne znamke, njen slog, poslanstvo in filozofijo zato mora simbolizirati vrednosti, ki jih želi podjetje sporočiti potrošniku. Mora biti privlačna in iskriva, za kar poskrbimo s pomočjo naše zakladnice ustvarjalnih idej.

Oblikovanje ekskluzivne embalaže za suho sadje


Kmetija Erjavec je za svoje stranke pripravila nepozabno čokoladno razvajanje, saj so okusno in kvalitetno suho sadje, pridelano na kmetiji, oblili s slastno mlečno in temno čokolado. Nova linija izdelkov se dopolnjuje z ostalimi izdelki v različnih sadno - čokoladnih paketih. Tako je sladkosnedom na voljo pisana izbira paketov deljenih po okusih: okus po hruškah, okus po slivah in okus po borovnicah.

Za linijo pripravljamo ekskluzivno embalažo, ki bo skušala tudi vizualno ujeti in izraziti kvaliteto suhega sadja s sladkim čokoladnim pridihom.