Strani

Oblikovanje spletnih strani I

Spletne strani so za predstavitev in promocijo podjetja eden ključnih dejavnikov, zato je zelo pomembno, kako so izdelane. Grafična podoba je tista, ki na obiskovalca naredi prvi vtis, zato mora biti udarna in strokovno izdelana.

Pri oblikovanju spletnih strani sodelujemo s podjetjem 1A internet, ki je eno vodilnih na področju izdelave spletnih strani. Partnersko sodelovanje s podjetjem 1A Internet je dinamično in večkrat menjamo vlogo naročnika in izvajalca. Tako združeni ekipi strokovnjakov poskrbita za pripravo in izvedbo optimalnih spletnih rešitev ter s skupnimi močmi zagotavljata profesionalno izvedene projekte in posledično zadovoljne stranke.

Za podjetje Kobo d.o.o. smo oblikovali privlačno in igrivo spletno stran, kjer so obiskovalcem vse informacije dostopne že z nekaj kliki.



Podjetju Etos d.o.o. smo pomagali osvežiti njihove strani in oblikovati podobo za blagovno znamko Flower, ki sedaj tudi z grafično podobo odseva svežino.



Za podjetje Cerjak d.o.o. smo oblikovali profesionalno grafično podobo in jasno ter pregledno predstavili njihove izdelke in storitve.

Ni komentarjev:

Objavite komentar