Strani

Oblikovanje kataloga za unikaten projekt
Turizem v zidanicah

S ponosom in veliko mero ustvarjalnosti smo se lotili oblikovanja kataloga za projekt Turizem v zidanicah, ki je unikaten slovenski turistični produkt in je edinstven celo v svetu. K sodelovanju so nas povabili organizator občina Mirna Peč in partner pri projektu Kompas Novo mesto (g. Matjaž Pavlin).





Za uspešnost in kakovost kataloga sta potrebna profesionalno grafično oblikovanje ter kvalitetne fotografije, zato smo svoje znanje in trud vložili v oboje.


Grafično podobo smo odeli v privlačne in žive barve z nostalgično domačim pridihom, ki so v skladu tudi z logotipom projekta, ki smo ga izdelali.


Za predstavitve posameznih kategorij smo uporabili unikatne grafične ikone, ki omogočajo preglednost in hkrati zagotavljajo estetiko celostne podobe.


Eden ključnih elementov so tudi kvalitetne fotografije, ki morajo kar najbolje ujeti in predstaviti pristno vzdušje, ki vlada v zidanicah ter slikovito okolje, ki jih obdaja. Za to je poskrbel naš fotograf in na fotografijah uspešno ujel utrip zidanic.


Katalog obsega 40 strani in v njem je predstavljenih 28 zidanic, ki so na kratko opisane in obeležene s fotografijami.


Katalog je bil prvič predstavljen januarja na sejmu Turizem in prosti čas na Gospodarskem razstavišču. Za dogodek smo oblikovali plakate, ki so nov produkt Turizem v zidanicah uspešno promovirali na stojnici.

Ni komentarjev:

Objavite komentar